Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت مراجعه به دندانپزشکی و چکاپ سالیانه:

همه ما تقریبا با اهمیت سلامت دهان و دندان آشنایی محدود داریم. توجه به سلامت دهان و لثه و دندانها از آن جهت که این اعضا در ارتباط مستقیم با سلامت دیگر ارگان های بدن، هستند اهمیت بیشتری هم پیدا می کند. مشکلات دندان ها ممکن است به گوش ها و یا سیستم عصبی هم ربط پیدا کرده و یا یک عفونت ساده در ریشه دندان عواقب جبران ناپذیری را برای دیگر بخش های بدن مثل قلب و رگها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلایل است که مراجعه سالیانه به دندانپزشکی با وجود نداشتن مشکل ، باز هم توصیه می شود. معمولا مشکلات دندانی بدون علامت پیشروی می کنند و وقتی که معمولا کار به جای باریک کشیده می شود، با درد و آزار خود را نشان می دهد.

با مراجعه به هنگام به دندانپزشکی سلامت دهان و دندان خود را بیمه کنید.

 خدمات دندانپزشکی

 

خدمات معمول در کلینیک های دندانپزشکی:

شامل انواع درمان های ترمیمی، عصب کشی دندان ، ایمپلنت دندان ، جراحی های فک و لثه، ارتودنسی، کاشت دندان و انواع روکش، انواع درمان های زیبایی و موارد درمانی بسیار دیگر.

البته لازم به ذکر است که ارائه خدمات دندانپزشکی با توجه به تخصص دندانپزشک در شاخه بزرگسالان و اطفال تقسیم می شود.

در قسمت های بعد به مرور و چگونگی انجام دو نوع از خدمات دندانپزشکی ( ایمپلنت و عصب کشی ) خواهیم پرداخت.

عصب کشی و تعریف آن:

عصب کشی یا درمان کانال ریشه دندان به معنی این است که مواد عفونی و همچنین عصب دندان از کانال اصلی دندان تخلیه می شوند تا دندان در معرض عفونت های بعدی قرار نگیرد. و همچنین درد و تیر کشیدن دندان در هنگام خوردن و آشامیدن برطرف شود.

مراحل عصب کشی در دندانپزشکی:

ابتدا دندانپزشک پوسیدگی های داخلی دندان را با ابزار مخصوص مته مانند تخلیه کرده، سپس به کانال های دندان دسترسی پیدا کرده و با از بین بردن عصب اجازه ورود باکتری ها و مواد عفونی را تا ریشه دندان نمی دهد. در غیر این صورت ریشه دندان هم درگیر شده و به مرور تحلیل می رود.

دندانپزشک با خالی کردن محتویات دندان و کانال ریشه آن و تمیز کردن کانال توسط سرم های مخصوص و مواد ضدعفونی کننده تا انتهای کانال دندان و پر کردن مجدد کانال ریشه  با مواد بخصوص و بستن آنها راه ورود میکروب ها را می بندد.

چه زمانی به عصب کشی احتیاج است؟

معمولا بعد از اسیب های جدی به قسمت داخلی دندان (پالپ) و ایجاد التهاب وعفونت شدید، نیاز به عصب کشی حس می شود. موارد زیر باعث آسیب به پالپ هستند از جمله:

پوسیدگی های عمیق به دلیل عدم رسیدگی به موقع حفره ها و درمان سوراخ دندان

انجام چندین درمان دندانپزشکی بر روی یک دندان

ایجاد ترک بر روی دندان

آسیب و جراحت فیزیکی به دندان

 

علائم آسیب به پالپ:

در متوسط یا شدید در دندان

حس گرما در لثه و ایجاد تورم

مراحل عصب کشی در دندانپزشکی:

بی حسی موضعی ، برداشتن اسیب ها و پالپ دندان، استفاده از آنتی بیوتیک موضعی برای سرکوب عفونت ایجاد شده و تمیز کردن دندان و کانال ریشه، استفاده از مواد پرکننده به نام گوتاپرکا، پر کردن موقتی شکاف کوچک بالای دندان در هنگام عصب کشی

مراقبت های بعد از عصب کشی:

مراقبت کامل از لثه ها و دندانها با مسواک زدن درست و کشیدن نخ دندان

اطمینان از برطرف شدن کامل عفونت

استفاده از عکسبرداری در دندانپزشکی  برای اطمینان از نتیجه دلخواه عصب کشی

چکاپ سالیانه و مراجعه به دندانپزشکی

عصب کشی در دندانپزشکی

ایمپلنت و تعریف آن:

ایمپلنت کاشت دندان است با ابزار و مراحلی ویژه و با کارایی بسیار بالاتر از کاشت های معمولی دندان. به طور تخصصی به پیچ ساخته شده از جنس تیتانیوم که به جای ریشه در استخوان فک جایگزین شده و جای دندان نداشته را پر می کند، ایمپلنت می گویند.

 

ایمپلنت ها هم یک تکه و هم دو تکه می توانند باشند. زمانی که نیاز است تا ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد ، 3 تا 5 ماه است. سن مناسب گذاشتن ایمپلنت 18 سال به بالا می باشد.

جنس ایمپلنتها از فلز و سرامیک مشابه جنس دندان ها است که سازگاری بالایی با بافت های بدن خواهند داشت.

شرایط لازم برای کارگذاشتن ایمپلنت:

سلامتی کامل بدن

داشتن استخوان سالم فک و لثه

عدم سابقه بیماری های مزمن

عدم مصرف سیگار یا مشروبات الکلی

موارد استفاده از ایمپلنت:

پرکردن فاصله دندان جلویی که از دست رفته است و بقیه دندانها حالت طبیعی دارند

فاصله زیاد بین دندانها به دلیل از دست رفتن یک یا چند دندان

زمانی که همه دندانهای یک آرواره یا هر دو آرواره از بین رفته باشند

زمانی که یک یا چند دندان از انتهای هر قوس دندان از بین رفته باشند و فقط یک طرف دندان طبیعی داشته باشد.

بهتر است برای کم کردن هزینه ها ی دندانپزشکی و همچنین کم شدن درد و رنج ناشی از درد دندان قبل از هر گونه حاد شدن مسائل مربوط به دهان و دندان ، آنها را به موقع تشخیص و اقدامات لازم را انجام بدهید.

ایمپلنت

 

اخبار مرتبط چه کسانی نباید ایمپلنت دندان را انجام دهند؟ علت استفاده مردم از درمانگران غیرمجاز دندان چیست؟ چگونگی ارائه خدمات دندانپزشکی دولتی در نوروز سن ممنوعه برای انجام جراحی لثه ساخت یک "چسب" حیرت انگیز برای درمان جراحی ها + ویدیو

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا دندانپزشکی ایمپلنت خدمات دندانپزشکی ایمپلنت دندان عصب کشی دندان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خدمات دندانپزشکی دهان و دندان ریشه دندان کانال ریشه عصب کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت:خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ ابوالفضل رفیعی امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از روند ارائه خدمات درمانی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان اظهارکرد: پذیرای این گروه جهادی در استان هستیم و این فرصت خوبی است برای استان و همه دستگاه‌های خدمات رسان و امدادرسان و فعال در حوزه محرومیت زدایی، همه امکانات خود را در کنار هم قرار داده و نمونه کاملی از همکاری گروه‌های مردمی با یکدیگر با حمایت و پشتیبانی دستگاه‌های مربوطه می‌باشد. ضمن اینکه اوج هم افزایی بین دستگاهی و بین بخشی را شاهد هستیم.

وی یادآوری کرد: از بدو ورود به مجموعه، برنامه‌های خوبی برای مراجعه کنندگان پیش بینی شده و با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی و خیریه در حوزه امدادی، پزشکی، داوطلبان هلال احمر و گروه‌های فرهنگی در حال ارائه خدمات هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: ارائه خدمات عمدتاً در حوزه دندانپزشکی، چشم پزشکی و معاینات عمومی و حتی برخی جراحی‌ها است و در این زمینه امکانات علوم پزشکی نیز در اختیار این عزیزان است.

وی تصریح کرد: علاوه بر این خدمات دیگری در مسیر و حاشیه اقدامات اصلی برای بهره برداری از این فرصت در زمان حضور مددجویان و خانواده‌ها پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: همه اینها در راستای مردمی سازی امور تعریف می‌شود که از سیاست‌های مسلم نظام و دولت سیزدهم است چرا که مشارکت مردم در کمک به جامعه، باری از دوش دولت بر می‌دارد ضمن اینکه ارزش مهم‌تر همان حس مسئولیت پذیری و همکاری است و موجب احساس امید و رضایتمندی و ارتقا سرمایه اجتماعی خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: حضور و همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و جمعیت هلال احمر و داوطلبان آن در تسهیل‌گری و ارائه خدمات گروه جهادی الکفیل بسیار پر رنگ است که امید داریم این زمینه‌ای باشد تا در طول سال اقدامات مشابهی را داشته باشیم.

گفتنی است، با همکاری مشترک قرارگاه جهادی الکفیل و جمعیت هلال احمر زنجان، ۱۱۰ دندانپزشک و ۲۰۰ دستیار دندانپزشک داوطلب به نیازمندان زنجانی خدمات دندانپزشکی ارائه و داروهای مورد نیاز مراجعان رایگان می‌شود

کد خبر 750271

دیگر خبرها

  • میگرن چیست؟ (فیلم)
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • لیگ یک/ پنالتی جنجالی و ناراحتی پیروز قربانی!
  • عکس| ناراحتی یک پرسپولیسی؛ جدایی نزدیک است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه