Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@23:00:32 GMT

عصب‌کشی دندان چقدر خرج دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۶۷۰۵

عصب‌کشی دندان چقدر خرج دارد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از هفت صبح، دندانپزشک‌ها هزینه عصب‌کشی را بر مبنای تعداد کانال محاسبه می‌کنند. عصب‌کشی دندان‌های تک‌‌کانال بین ۱۰۰ تا ۱۵۰هزار تومان است و هرچه تعداد کانال‌ها بیشتر شود، این هزینه چندبرابر می‌شود. برای مثال عصب‌کشی دندان‌های دوکانال بین ۲۱۰ تا ۳۰۰هزار تومان هزینه دارد. دندان‌های شماره شش و عقب‌تر به‌خاطر سختی دسترسی به آن‌ها هزینه بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوری که دندانپزشک‌ها برای هر کانال عصب‌کشی دندان شماره هفت ۱۹۶ تا ۲۸۰هزار تومان هزینه دریافت می‌کنند. این هزینه برای دندان شماره هشت به ۲۱۰ تا ۳۰۰هزار تومان می‌رسد. توجه داشته باشید که اگر دندان‌های عقب‌تر نیاز به عصب‌کشی سه‌کانال داشته باشند، این هزینه‌ها ممکن است بیشتر شود.

این نرخ‌ها مربوط به مطب‌های دندانپزشکی خصوصی است و ممکن است در مراکز درمانی دولتی نرخ‌های پایین‌تری برای عصب‌کشی دندان مشاهده کنید. تعداد کانال‌های عصب‌کشی برای هر دندان بسته به نظر دندانپزشک تعیین می‌شود و ممکن است دندان شما به عصب‌کشی یک‌کانال تا چهارکانال احتیاج داشته باشد.

*** هزینه‌های ترمیم دندان عصب‌کشی شده

بعد از انجام فرآیند عصب‌کشی، دندانپزشک‌ها برای ترمیم داخل دندان را با آمالگام یا کامپوزیت پر می‌کنند. آمالگام ماده‌ای نقره‌ای رنگ و بادوام است که به‌دلیل متفاوت‌بودن رنگ آن با رنگ دندان‌ها زیبایی کمتری دارد و برای ترمیم دندان‌های پشتی مناسب است. برای پرکردن دندان‌های جلو استفاده از مواد کامپوزیت رایج است که با دندان همرنگ است و زیبایی بیشتری دارد.

کامپوزیت به‌خاطر دوام کمتری که نسبت به آمالگام دارد، برای دندان‌های پشتی استفاده نمی‌شود. هزینه ترمیم دندان براساس تعداد سطح و لایه تعیین می‌شود. همچنین باید توجه داشته باشید که ترمیم دندان با آمالگام و کامپوزیت تفاوت قیمت ندارد. طوری که ترمیم یک‌سطحی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰هزار تومان، ترمیم دو‌سطحی بین ۱۴۰ تا ۲۰۰هزار تومان و ترمیم سه‌سطحی بین ۱۷۰ تا ۲۵۰هزار تومان هزینه دارد.

البته باید توجه داشته باشید که بعضی دندانپزشک‌ها ترمیم با کامپوزیت را گران‌تر حساب می‌کنند. برای مثال در نرخ‌نامه یکی از کلینیک‌های دندانپزشکی آمده، آمالگام یک‌سطحی ۸۲هزار تومان، دوسطحی ۹۳ و سه‌سطحی ۱۰۸هزار تومان برای هر دندان هزینه دارد. هزینه ترمیم با آمالگام بیلداپ در این کلینیک ۱۳۴هزار تومان در نظر گرفته شده.

در طرف مقابل هزینه ترمیم کامپوزیت کمی‌ بیشتر است. طوری که نرخ ترمیم دندان کامپوزیت یک‌سطحی ۹۹هزار تومان، کامپوزیت دوسطحی ۱۱۴هزار تومان و کامپوزیت سه‌سطحی ۱۳۴هزار تومان است. در آخر هزینه لازم برای کاپوزیت بیلداپ ۱۴۶هزار تومان اعلام شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دندان دندان درد کامپوزیت عصب کشی دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانش آموز آباده‌ای در طرح وارنیش فلوراید تراپی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس مرکز بهداشت شهرستان آباده گفت: طرح وارنیش فلوراید تراپی با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان از ابتدای اسفند پارسال در مدارس ابتدایی این شهرستان آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

محسن کرم نژاد افزود:  تاکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در این طرح مشارکت کرده اند.

او با بیان اینکه این طرح به صورت رایگان اجرا می‌شود، اضافه کرد: فلوراید تراپی یک روش مهم در حفاظت و تقویت دندان‌های کودکان است که این روش شامل استفاده از وارنیش فلوراید به عنوان یک ماده ضد پوسیدگی به سلامت دندان‌ها کمک می‌کند و باعث کاهش ۵۰ درصدی خطر پوسیدگی دندان می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!
  • سیل بند کرخه شکست
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • تاثیر عجیب بد جویدن غذا روی زیبایی صورت
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • عملیات ترمیم سیل بند کرخه آغاز شد
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • مشارکت دانش آموز آباده‌ای در طرح وارنیش فلوراید تراپی